Zoekwoordenonderzoek 

Met een zoekwoordenonderzoek krijg je inzichtelijk hoe er in Google naar jouw producten of diensten wordt gezocht. Met deze waardevolle informatie kun je je online vindbaarheid verbeteren.

Een zoekwoordenonderzoek is de basis om op relevante zoekwoorden gevonden te worden.

  • Doelgerichte content

  • Passieve bezoekerstroom opbouwen

  • Verbeterd de leesbaarheid & structuur

  • Meer organische bezoekers

Waarom investeren in zoekmachine optimalisatie (SEO)

Elke seconde worden er in Nederland rond de 40.000 zoekopdrachten in Google gedaan. Consumenten en bedrijven die zoeken in Google naar uw product of dienst, hebben een probleem dat opgelost moet worden. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat u goed vindbaar bent in Google op relevante zoekwoorden, zodat uw doelgroep die al op zoek is naar uw product of dienst effectief bereikt wordt.

In tegenstelling tot advertenties in Google (SEA) is zoekmachine optimalisatie een langetermijnstrategie. Voor een SEO traject wordt gemiddeld drie tot zes maanden genomen. Met betaalde advertenties is resultaat direct zichtbaar, maar voor zoekmachine optimalisatie is een investering vooraf nodig, voordat er resultaat behaald wordt.

Daar in tegen is zoekmachine optimalisatie wel duurzaam, want stop je er mee dan blijven de resultaten in stand. Met advertenties in Google is de vindbaarheid direct verdwenen als de campagnes stoppen. Ga je voor direct resultaat of duurzame langetermijngroei? Uiteraard kan ik u geheel vrijblijvend adviseren op basis van uw doelstellingen.